Zit jouw vraag er niet tussen? Of heb je geen zin om dit door te lezen? Aarzel dan niet een stuur mij gerust een berichtje.

Veelgestelde vragen

Waar worden de foto's gemaakt?

In overleg kunnen we foto's maken op een van de vele prachtige buitenlocaties die Texel te bieden heeft. Daarnaast is het ook mogelijk dat ik bij je thuis langskom. Dit hangt geheel van je idee en de insteek van de fotoshoot af. Voor fotoshoots buiten Texel reken ik een vergoeding voor de reistijd, de bootkosten en 0,35 cent per kilometer vanaf Den Helder.

Wat als het regent

Helaas wil het in Nederland en dus ook op Texel nog wel eens regenen. Een paar dagen van tevoren houden we het weer goed in de gaten. Op Texel regent het bijna nooit de hele dag (de wind waait de wolken vaak snel weer van het eiland af). Als het net gaat regenen wanneer we hebben afgesproken, kunnen we kijken of we de fotoshoot wat vroeger of later op de dag kunnen inplannen. Is dit niet het geval, dan kan de fotoshoot verzet worden.

Wat voor kleding moet ik/moeten wij aantrekken?

Trek vooral iets aan waar jij je prettig bij voelt want, dan sta je ook het leukste op de foto! Vermijd drukke prints/strepen of een groot contrast in kleuren. Voor kinderen zijn accessoires een leuk detail en afwisseling op de foto. Denk hierbij aan een leuke haarband, stoere bretels of vrolijke regenlaarsjes. Deze kunnen ook makkelijk aan/uit gedaan worden. Voor veel kinderen is het in het begin een beetje spannend om op de foto te gaan. Voor wat afleiding wil een favoriete knuffel of wat speelgoed vaak heel goed helpen.

Wanneer is de beste tijd om zwangerschapsfoto's te laten maken?

Ik adviseer tussen de 34 en 36 weken een afspraak te maken voor het maken van zwangerschapsfoto's. Dan is je buik al lekker gegroeid en sta je als het goed is nog niet op het punt om te bevallen. Echter hangt het er ook vanaf hoe jij je voelt en hoeveel energie je nog hebt. Je mag natuurlijk zelf kiezen wanneer je foto's wilt laten maken.

Op welke manier ontvang ik de foto's?

Je ontvangt van mij de foto's in groot formaat en zonder logo via een downloadlink of (tegen meerprijs van €25,-) op een mooie usb-stick thuisgestuurd. Op deze manier zit je niet vast aan dure nabestellingen.