Ervaringen bruidsparen

"Liselotte heeft ons aanzoek en de bruiloft op een fantastische manier vastgelegd. We wilde spontane foto's van de bruiloft en die hebben we dankzij de subtiele aanwijzigingen van Liselotte gekregen. Liselotte gaat overal rustig tussendoor en legt alle details vast. Nogmaals ontzettend bedankt voor de fantastische reportage en het giga boek!"

Koen & Suus

"We wilden graag dat Liselotte foto's bij onze bruiloft kwam maken, maar omdat de dag best vol zat hadden we geen tijd voor een reportage, dit loste Liselotte fantastisch op, zodra er een mooi moment met het licht was zorgde ze dat we voor de camera stonden. Nogmaals heel erg bedankt."

Yvo & Nicole

"Wat een leuke, frisse en bescheiden meid, en wat een vakvrouw; laten we dat laatste vooral niet vergeten! Liselotte was onopvallend aanwezig bij alle mooie momenten van onze trouwdag en wist ze prachtig vast te leggen. We worden elke keer weer vrolijk als we ons trouwalbum bekijken. Dankjewel Liselotte dat je onze dag nóg onvergetelijker hebt gemaakt!"

Richard & Theone

"Liselotte is een leuke, gezellige en spontane meid die opgaat in de huwelijksgasten en je aan het eind van de dag verrast met mooie foto's en momenten, zonder dat je door hebt gehad dat ze die vast heeft kunnen leggen."

Bouke & Marlies

"Wat een mooie herinneringen hebben wij mogen ontvangen. Persoonlijk, creatief en professioneel benaderd en een geweldig eindresultaat! Bedankt voor het vastleggen van deze unieke momenten, waarbij wij 'wij' zijn gebleven!"

Rik & Margriet

"We zijn ontzettend blij dat we Liselotte hebben gevraagd om onze trouwfoto's te maken. Het is toch best een spannende dag, en het laatste waar we zin in hadden was stress voor de foto's. Met Liselotte hoefden we ons daar geen moment zorgen over te maken. Gezellig, ontspannen, en lekker ongedwongen. En de foto's waren fantastisch!"

Joost & Annemarie

"We vinden dat je goed aanvoelde wat onze wensen waren. De fotoshoot was gezellig en we zijn heel blij met het eindresultaat! Verder vinden we je creativiteit net dat extraatje geven bij o.a. het toesturen van de usb stick en het boek."

Erik & Marleen

"Wij hebben een super trouwdag gehad en Liselotte heeft dit geweldig vast gelegd. Ze heeft tijdens de reportage leuke en lieve aanwijzingen gegeven voor nog mooiere foto's en tijdens de ceremonie hebben we amper gemerkt dat ze foto's aan het maken was, heel professioneel maar ook ongedwongen."

Mike & Desiree

"Liselotte was een hele fijne fotografe tijdens onze bruiloft; ze heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft en deze vastgelegd zoals de dag was en zoals wij zijn. Bij Liselotte voelde iedereen zich op zijn gemak, we vonden het jammer dat ze aan het eind van de dag wegging!"

Bas & Josine

"Liselotte is een fotograaf die flexibel is en die zich makkelijk tussen de mensen mengt op de dag; hierdoor wordt het snel vertrouwd en is het maken van foto's heel ontspannen. Daarnaast had zij snel in de gaten wat onze stijl is, zodat zij creatieve ideeën voor foto's kon aandragen, waar we zelf niet snel opkwamen. Dat leverde vernieuwende en unieke foto's op. Zij heeft er echt mede voor gezorgd dat het een topdag was!"

Michiel & Tina

"Liselotte maakt haar foto's in een ongedwongen en gezellige sfeer, wat we terugzien in onze geweldig mooie trouwfoto's."

Tjeerd & Jorinde

"Toen de grote dag eindelijk daar was, bleek de locatie door het weer niet geschikt. Liselotte kwam met een alternatief die misschien wel beter was. En uiteraard waren de foto's ook waanzinnig."

Michiel & Jacqueline

"Liselotte was voor ons een top fotograaf op onze bruiloft! Zij wist precies op welke manier wij de stijl van de foto's wilden en maakte dit bespreekbaar. Ook kwam zij zelf met goede ideeën! Daarbij komt dat het gezellig is om Liselotte als fotograaf erbij te hebben."

Bart & Lisa

"Liselotte heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft. We hadden geluk met het weer, daardoor kon ze foto’s nemen op verschillende (buiten)locaties. Persoonlijke service en een goed oog voor wat wij graag wilden. Bedankt!"

Fausto & Vicky

"Liselotte heeft op eigen informele, natuurlijke wijze onze trouwdag vastgelegd. Dit was best een uitdaging, gezien de weersomstandigheden (tijdelijk code oranje storm, het diverse internationale aanwezige gastenpubliek en de diverse fotolokaties (binnen/buiten)! Van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat heeft Liselotte ons vakkundig, met stijl en goed oog voor detail vanaf alle hoeken vastgelegd,de resultaten mogen er wezen!"

Hans & Simona

"Wij hebben de samenwerking met Liselotte als fotograaf op onze bruiloft ervaren als zeer waardevol. Ze is betrouwbaar, leuk om erbij te hebben op zo'n speciale dag en legt datgene vast waar je zelf minder op let zodat je na afloop alles nog eens kunt herbeleven. Niks is te gek en we zijn echt nog elke dag blij met onze prachtige foto's!"

Rolf & Linda

"Met veel plezier en blijdschap kijken wij regelmatig terug naar de prachtige foto's,
die Liselotte van ons gemaakt heeft op die zo bijzondere dag in ons leven."
 
Dirk & Merel

Ik ga trouwen!

(klik voor meer informatie)

Facebook

Contact

Liselotte Schoo
E-mail: info@liselotteschoo.nl
Telefoon: 06 20 85 13 17