Informatie en tarieven

Zijn jullie geïnteresseerd? Vul het aanvraagformulier in om te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag. Natuurlijk wil ik ook graag weten waar jullie trouwen en hoe de dag er ongeveer gaat uitzien. Aan de hand van het aanvraagformulier stuur ik jullie een passende offerte.

Persoonlijke kennismaking

Na de aanvraag spreek ik graag (vrijblijvend) met jullie af om op een gezellige manier kennis te maken. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Reserveren

Na de kennismaking stuur ik een laatste offerte. Wanneer de offerte akkoord is, zet ik de datum in mijn agenda!

Planning bruiloft

Wanneer de planning voor de bruiloft zo goed als vast staat, ontvang ik deze graag. Vlak voor de bruiloft neem ik nog even contact met jullie op om de laatste dingen door te spreken. Natuurlijk kunnen we hier ook weer even voor samenkomen.

De dag zelf

Op de dag zelf gaan jullie lekker genieten. Ik ga mijn gang en geef op een prettige manier aanwijzingen waar nodig. Er gebeurt zoveel op een bruiloft. Ik zorg ervoor dat elk detail van deze prachtige dag wordt gefotografeerd.

Achteraf

Als voorproefje stuur ik vlak na de bruiloft alvast enkele foto's (in klein formaat) per mail. Na ongeveer 4-5 weken ontvangen jullie een USB-stick met een grote selectie van de mooiste beelden, uiteraard in hoge resolutie. Het in overleg ontwerpen van een album is ook mogelijk.

Tarieven

Een standaardreportage inclusief 4 uur fotografie en een uitgebreide selectie aan foto's is al mogelijk vanaf 750 euro. Alle beelden zijn stuk voor stuk zorgvuldig nabewerkt. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op.

Ik ga trouwen!

(klik voor meer informatie)

Facebook

Contact

Liselotte Schoo
E-mail: info@liselotteschoo.nl
Telefoon: 06 20 85 13 17