Zijn jullie geïnteresseerd? Vul het contactformulier in om te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag. Natuurlijk wil ik ook graag weten waar jullie trouwen en hoe de dag er ongeveer uit gaat zien.

 

Persoonlijke kennismaking

Na de aanvraag spreek ik graag (vrijblijvend) met jullie af om op een ontspannen manier kennis te maken. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en is er gelegenheid om vragen te stellen.

 

Reserveren

Na de kennismaking stuur ik een offerte. Wanneer de offerte akkoord is, zet ik de datum in mijn agenda! 

 

De dag zelf

Op de dag zelf gaan jullie lekker genieten. Ik ga mijn gang en geef op een prettige manier aanwijzingen waar nodig. Er gebeurt zoveel op een bruiloft. Ik zorg ervoor dat elk detail van deze persoonlijke en bijzondere dag wordt vastgelegd. 

 

Achteraf

Als voorproefje stuur ik vlak na de bruiloft alvast enkele foto's (in klein formaat) per mail. Na ongeveer 4-6 weken ontvangen jullie een usb-stick met een grote selectie van de mooiste beelden, uiteraard in hoge resolutie. Het in overleg ontwerpen van een album is ook mogelijk.

 

Tarieven

Een standaardreportage inclusief 4 uur fotografie en een uitgebreide selectie aan foto's is al mogelijk vanaf 795 euro. Alle beelden zijn stuk voor stuk zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie.